Lilly of the West с концерт в Кърджали по случай националния празник на САЩ

Родната кънтри група ще зарадва феновете си в Кърджали със самостоятелен концерт по случа 4 юли, националния празник на САЩ.

Мястото е клуб “Френдс”, началото е 21 ч., а организатор е дружество “Приятели на САЩ”,

Lilly of the West ще изпълни традиционен микс от златни кънтри хитове, евъргрийни, джаз стандарти и блус химни. Акцентът ще бъде върху новите авторски песни на лийд вокалистката Лили Друмева, създадени по време на пандемията.

За повече информация и резервации: 0885849677

Лили Друмева е певица, автор на песни, създател и фронт-музикант на най-успешната българска кънтри и блуграс група „Lilly of the West”. Тя е продуцент и издател на единадесет студийни албума, организатор на европейски турнета, концерти и фестивали. „Lilly of the West” имат престижни награди от конкурси в Холандия, Франция и САЩ. От 20 години насам Лили Друмева е пионер и двигател в развитието на кънтри и блуграс музиката на Балканите. Тя е член на борда на Европейската и Световна Кънтри и Блуграс Асоциация, където представя Източна Европа. Лили Друмева е и музикален журналист с повече от 15 години опит в БиБиCи, Ретро Радио, Радио София, Хоризонт, ББT, Радио Бинар. Специализирала е кънтри и блуграс музика в САЩ по програма “Фулбрайт”. Тя е и автор на книга „Настроение с Лили – музика в 50 теми”, която представя жанровете: кънтри, блуграс, блус, суинг, рок енд рол и др. Лили Друмева е и успешен импресарио, работейки с американски и европейски артисти. Организатор е на международния фестивал за изпята поезия Sofia Singer Songwriter Fest.

Музиканти:

Лили Друмева- вокал, китара

Ясен Василев – китара

Мишо Шипков – слайд китара, хармоника

Свобода Боздуганова – контрабас

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 18 =