Промени в програмата на четвъртото издание на Sofia Singer Songwriter Fest 2020

Тази година ще се проведе четвъртото издание на Sofia Singer Songwriter Fest – международен фестивал за автори-изпълнители. Мястото ще бъде Клуб 1857, София, ул. Сан Стефано 22 (срещу БНТ), а датите са 3 и 4 октомври от 16 до 20 часа.

В конкурсната програма ще се изявят 8 талантливи артисти, които ще изпълнят по две свои авторски песни и една песен от репертоара на Джон Ленън.

Тричленно жури в състав: Пламен Сивов, Васил Громков и Ведран Иворек (Хърватия) ще ги оценява, а победителите ще получат награди в края на събитието.

След конкурсната програма ще има и рецитали, които ще бъдат обявени допълнително.

Фестивалът се провежда по случай Международния ден на музиката и поезията – 1 октомври – и тази година е посветен на великия британски музикант и композитор Джон Ленън, който щеше да навърши 80 години.

Повече информация може да намерите на сайта http://sssf.eu и ФБ страницата на фестивала https://www.facebook.com/SofiaSSF/


ВАЖНО!

Съгласно решение на МС извънредната епидемична обстановка в България се удължава към момента до 31 август 2020. Тъй като не можем да предвидим развитието на събитията до и по време на дните на провеждането на фестивала Sofia Singer Songwriter Fest 2020, съществува риск от въведеждане на по-строги ограничителни мерки, включително забрани за преминаване на границата, забрани за провеждане на публични събития на закрито и т.н.

Поради това нека участниците и гостите на събитието да знаят, че е възможно в последния момент фестивалът да бъде отменен или да се състои със съкратена програма. Към момента работим активно по организацията на фестивала при спазване на въведените противоепидемиологични мерки.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 1 =