Точка БГ отново с рецитал в рамките на Sofia Singer Songwriter Fest

Известният квартет за авторска музика ще зарадва феновете си със специален концерт в рамките на третото издание на Sofia Singer Songwriter Fest. 

Фестивалът се провежда между 27 и 29ти септември 2019 г, в клуб Студио 5 от 18 часа. Тази година в конкурсната програма участват 12 артисти от САЩ, Унгария, Словения, Хърватия, Босна, Полша и България. 

Голямата награда ще бъде връчена от ирландеца Шейн О‘Фъргайл, който спечели в миналогодишното издание. Той ще направи рецитал в неделя, 29ти септември от 20 часа. В събота, 28ми септември ще се изяви легендарният български бард Асен Масларски. Той ще представи известни свои песни, както и нов албум. Група Точка БГ ще открие фестивала в петък, 27ми септември с избрани песни от четирите си албума. 

Точка БГ е акустична формация, в която участват Пламен Сивов, Красимир Първанов, Зорница Попова и Тодор Янкулов. На преден план са хармонични вокали на четири гласа, фин, лек китарен акомпанимент и стойностна поезия. Групата има издадени 4 албума, много последователи и редовно изнася концерти.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven + 8 =