Toxity Records отново сред партньорите на Sofia Singer Songwriter Fest 2019

Борис Бончев, основател и собственик на Toxity Records, отново ще посвети времето и труда си, за да продуцира професионален запис на песен на спечелилия трета награда на Sofia Singer Songwriter Fest 2019.

Компанията, освен че притежава звукозаписно студио, е иноватор в дигиталния музикален бранш.

„Повече от 15 години ние развиваме проекти, които преплитат мултимедийното съдържание и дигиталните технологии. 

Нашата експертиза e в производството на аудио и видео съдържание, управлението на права върху музикални и аудиовизуални произведения, обработката на цифрово съдържание и доставката му до всякакви устройства. Тя ни помага да сме успешни както в технологични, така и в медийни начинания.

Ние вярваме, че бъдещето на развлекателния бизнес и медиите е неразделно свързано с иновациите в дигиталните технологии. В тази стратегическа посока са концентрирани всички наши усилия.“, споделя Борис Бончев.

През юни 2019 год. той продуцира нов сингъл на британския музикант Стийв Лоис, който спечели втора награда на Sofia Singer Songwriter Fest 2018. В записа участваха музиканти от група Атлас: Мирослав Найденов – китара, Иван Несторов – бас и Драго Ганчев – барабани. Песента се казва „Rock and roll saved my life” и бе представена по програма „Хоризонт“ на БНР в предаването Евробокс. Стийв Лоис имаше и серия концерти заедно с група „Lilly of the West”. След работата си със Стийв Борис Бончев ще продължи да записва талантливи артисти, които се изявяват на фестивала. 

Повече за Toxity Records може да прочетете тук: http://toxitystudio.com/

Sofia Singer Songwriter Fest е международен фестивал за изпята поезия с конкурсен характер.

Конкурсните вечери ще се състоят между 27 и 29 септември от 18 ч в клуб Студио 5. Входът е свободен, а след изявите на талантливи автори-изпълнители от Полша, Словения, Унгария, Хърватия и България ще има рецитали на Асен Масларски, Шейн О‘Фъргайл (носителя на първа награда при миналогодишното издание) и Точка БГ. Това обаче не е всичко, Sofia Singer Songwriter Fest включва и предварителна програма на 25 и 26 септември в Delta Blues Bar, където ще се изявят млади поети и композитори. Ще има и афтърпартита в клуб Сохо, където всички музиканти ще направят рецитали и ще участват в джем сешън.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 1 =