Венцеслав Атанасов и група Vence & Friends потвърдиха участието си на Sofia Singer Songwriter Fest 2019

Младият български певец и китарист Венцеслав Атанасов и неговите колеги от група Vence & Friends ще се изявят в предварителната програма на третото издание на Sofia Singer Songwriter Fest, която ще се състои на 25 и 26 септември в DELTA BLUES BAR от 20 часа.

Съставът е основан в началото на 2019 г. от Венцеслав Атанасов, който свири на китара и е лийд вокал. Другите членове са Илиян Джанев – китарист, пианист и вокал, и певиците Яница Дамянова и Десислава Георгиева. „Vence & Friends” имат участия с кавъри и авторски  песни в столични клубове, както и в Джобния фестивал на Ателие „Пластелин” и фестивала „Софийски вечери на авторската песен”. 

Тази година те ще дебютират на международния фестивал за изпята поезия Sofia Singer Songwriter Fest, който има конкурсен характер. Конкурсните вечери ще се състоят между 27 и 29 септември от 18 ч в клуб Студио 5. Входът е свободен, а след изявите на талантливи автори-изпълнители от Полша, Словения, Унгария, Хърватия и България ще има рецитали на Асен Масларски, Шейн О‘Фъргайл (носителя на първа награда при миналогодишното издание) и Точка БГ. Това обаче не е всичко, Sofia Singer Songwriter Fest включва и предварителна програма на 25 и 26 септември в Delta Blues Bar, където ще се изявят млади поети и композитори. Ще има и афтърпартита в клуб Сохо, където всички музиканти ще направят рецитали и ще участват в джем сешън.

Comments

One response to “Венцеслав Атанасов и група Vence & Friends потвърдиха участието си на Sofia Singer Songwriter Fest 2019”

  1. Теодора Николаева Avatar
    Теодора Николаева

    Здравейте! Как мога да заявя участието си в тазгодишния конкурс?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − 3 =