„Мисия 23“, пространство за култура и иновации, ще бъде сред партньорите на Sofia Singer Songwriter Fest 2019

„Мисия 23“ https://missia23.com/ е ново пространство, в което се срещат креативни и иновативни млади хора, обменящи идеи, опит и визия за това как да развиват своя бизнес. Офисът се намира на ул. Мизия 23 и представлява модерно и комфортно място с няколко помещения, лоби бар, голямо фоайе с възможност за организация на културни събития и просторна градина. Там се помещават някои от най-успешните български предприемачи. Сред тях е компанията Ligna https://ligna-group.com/, световен лидер в дизайна и производството на хотелско обзавеждане. Сред иновативните проекти е и Arc Academy https://arc.academy/ – водеща компания в обучението на кадри за гейминг индустрията.

„Мисия 23“ е създадена от Геновева Христова-Мъри, Анелия Касабова, и Савина Митрова – три енергични и вдъхновени дами, които посвещават голяма част от времето и труда си в подкрепа на българското изкуство. Пример за това е младата и талантлива певица Виктория Георгиева, която постигна значителни успехи. Тя бе избрана да участва на престижен форум в Мадрид, където впечатли публика и жури. Нейна песен и клип се радваха на добри отзиви сред медиите и музикалните критици.

„Мисия 23“ има намерението да подкрепи и други таланти в различни области. Планирано е гостуване на известен португалски артист, който ще се изяви в някое от следващите издания на Sofia Singer Songwriter Fest.

Тази година международният фестивал за изпята поезия ще се проведе в рамките на три конкурсни вечери и предварителна програма.

Конкурсните вечери ще се състоят между 27 и 29 септември от 18 ч в клуб Студио 5. Входът е свободен, а след изявите на талантливи автори-изпълнители от Полша, Словения, Унгария, Хърватия и България ще има рецитали на Асен Масларски, Шейн О‘Фъргайл (носителя на първа награда при миналогодишното издание) и Точка БГ. Това обаче не е всичко, Sofia Singer Songwriter Fest включва и предварителна програма на 25 и 26 септември в Delta Blues Bar, където ще се изявят млади поети и композитори. Ще има и афтърпартита в клуб Сохо, където всички музиканти ще направят рецитали и ще участват в джем сешън.

Comments

One response to “„Мисия 23“, пространство за култура и иновации, ще бъде сред партньорите на Sofia Singer Songwriter Fest 2019”

  1. Petya Pavlova Avatar
    Petya Pavlova

    Здравейте!
    Чудесно е, че подпомагате развитието на българско изкуство. Въпросът ми обаче е дали можете да съдействате за запознаването на българската публика с един изключителен млад изпълнител, Димаш Кудайберген, най-добрият вокалист в света в момента. Организирането на негов концерт в България е гарантиран успех. Благодаря!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five + three =