Sofia Residence Boutique Hotel ще бъде партньор на третото издадание на Sofia Singer Songwriter Fest

Луксозният и уютен хотел, който се намира на ул. Оборище 63, прие поканата да бъде партньор на третото издание на международния фестивал за автори и изпълнители Sofia Singer Songwriter Fest. Управителят на хотела, г-жа Светла Иванова, ще се включи към екипа на фестивала като помага в организацията на конкурсните вечери в клуб Студио 5. Тя ще посреща ВИП гостите и ще се грижи за чуждестранните артисти.

Sofia Residence Boutique Hotel – http://www.residence-oborishte.com – предоставя и специална награда под формата на романтична вечер/нощувка в един от луксозните си апартаменти. Носителят на тази награда ще бъде определен от собствениците на хотела, сред които е и музикантът Александър Георгиев.

Sofia Singer Songwriter Fest е международен фестивал за акустична музика и изпята поезия, който се провежда всяка година в края на септември и е посветен на международния ден на музиката и поезията 1 октомври. Фестивалът е подкрепен от Столична община и е част от културния календар на София.

Състои се от предварителна програма, конкурсни вечери и афтърпартита.

В конкурсната програма тази година ще се изявят 14 автори и изпълнители от Словения, Полша, Унгария, Хърватия, Босна и Херцеговина, Швейцария и България.

Датите са 27,28 и 29 септември от 18 часа в клуб Студио 5, НДК. Входът е свободен. Предварителната програма ще се проведе в Delta Blues Bar на 25 и 26 септември от 20 часа, където ще се изявят млади поети с китари. Вечерите ще завършат с концерти на артистите и jam sesion в клуб SOHO.

Един истински празник за всички почитатели на хубавата авторска музика!

За повече информация посетете сайта на фестивала https://www.sssf.eu

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + two =