Дизайнерът Станислава Димитрова, авторът на визията и рекламните материали на Sofia Singer Songwriter Fest

Станислава Димитрова е част от екипа на Sofia Singer Songwriter Fest от самото начало. През 2017 г. тя създаде логото и визията на международния фестивал за изпята поезия и необходимите за него рекламни материали: цветна книжка с програмата, плакати, флайери, грамоти и други.

Третото издание на Sofia Singer Songwriter Fest ще се проведе на 27, 28 и 29 септември в клуб Студио 5 от 18 ч. Входът е свободен. Ще се изявят 14 поети с китари от Словения, Хърватия, Босна и Херцеговина, Полша, Унгария и България. Специален гост на събитието ще бъде ирландецът Шейн О‘Фъргайл, който спечели първа награда на миналогодишното издание. Рецитали ще изнесат също и група Точка БГ и известният български бард Асен Масларски.

Станислава Димитрова е завършила Националната художествена академия със специалност Плакат и визуална комуникация. Сред клиентите ѝ са Софийска опера и балет, Министерство на транспорта, Министерство на икономиката, Алианц България, Endeavour, Ideal Standard и други.

Освен опитен дизайнер тя е и високо оценен художник – живопис, графика, икони, смесени техники и други.

От 7 години насам Станислава Димитрова работи и с кънтри певицата Лили Друмева. Българската художничка е автор на обложката на три музикални албума: „Swings and Heartaches”, “Strong Machine” и “Drumul”. Освен това тя създаде визията и на книгата „Настроение с Лили: Музика в 50 теми“, както и графиките в нея. Станислава Димитрова продължава да работи с Лили Друмева и нейната група Lilly of the West, като всеки месец създава атрактивни плакати и визии за концерти.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 3 =